Nintendo 4DS in de maak | Gamer.nl

Nintendo 4DS in de maak | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De handheld bevat een nieuwe proce or, een flux capacitor en kan door interne gyroscopen tegelijkertijd elektriciteit opwekken en snelheden van boven de 88 mijl per uur halen. Hierdoor kunnen spelers makkelijk reizen door de tijd, zonder hier een vervelend op de neus drukkend brilletje voor nodig te hebben.

Bij de lancering zal Ocarina of Time beschikbaar zijn, maar gebruikers moeten hiervoor wel reizen naar 11 december 1998 toen de game uitkwam voor de Nintendo 64. Wie spijt heeft van zijn aankoop, moet zich binnen dertig dagen met ka abon melden op de dag van aankoop zelf.

Wie de handheld vandaag pre-ordert, kan eergisteren codes inwi elen via het digitale eShop-kanaal van de 4DS om over een paar maanden andere kla ieke games te downloaden. "Wanneer de handheld verschijnt, is al bekend", aldus mijn toekomstige ik die ik net tegen het lijf ben gelopen in de plaatselijke buurtsuper. Wanneer wilde ik niet vertellen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou