Nintendo 3DS krijgt video-opname in 3D via update | Gamer.nl

Nintendo 3DS krijgt video-opname in 3D via update | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De mogelijkheid om videos in 3D op te nemen wordt toegevoegd via de SpotPa , een functie van de 3DS die het apparaat automatisch nieuwe updates binnen laat halen. Nintendo is hiervoor onder meer een samenwerking aangegaan met KPN, om de wirele Hotspots die het telecombedrijf door het land aanbiedt te kunnen gebruiken. Wanneer de 3DS een nieuwe update heeft binnengehaald, wordt de gebruiker hier middels een knipperend ledje op het apparaat van op de hoogte gebracht.

De 3DS is vanaf 25 maart in Europa verkrijgbaar. Hoewel een exacte prijs nog niet bekend is, wordt verwacht dat deze in de buurt van 250 euro zal liggen. Het apparaat verschijnt aanvankelijk in de kleuren Aqua Blue en Cosmos Black en wordt geleverd met Face Raiders, dat al is voorgeïnstalleerd. Face Raiders is een titel waarbij spelers moeten schieten op vijanden waarop hun eigen gezicht geplakt is. De 3DS maakt hiervoor gebruik van de camera die voorop het apparaat zit. Nintendo heeft bekend gemaakt dat er in de lanceringsperiode van eind maart tot begin juli er 26 games uit zullen komen voor de spelcomputer.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou