Bij Wired is een artikel te lezen over grote namen uit de filmindustrie die zich momenteel bezig houden met de ontwikkeling van computergames.

In het artikel wordt voor het eerst melding gemaakt van het eerste spel van John Woo, de regisseur die bekend staat als 'uitvinder' van de bullet-time. Het spel zal de naam ShadowClan dragen en speelt zich af in het hedendaagse New York, waarin rivaliserende gangs het tegen elkaar opnemen. Ze bevechten elkaar met ninja-technieken. ShadowClan verschijnt in de herfst van 2006, waarschijnlijk voor de volgende generatie consoles en met Sega als uitgever.

Ook wordt in het artikel van Wired melding gemaakt van het andere spel van John Woo's ontwikkelstudio Tiger Hill Games, en wel Secret Service. Dit spel is bedacht door Bryan Singer (Usual Suspects, X-Men) en zal pas in 2007 op de markt komen.

Tot slot is er ook nog te lezen dat John McTiernan, de man achter Die-Hard, bezig is met een onbekend actiespel voor Ubisoft, dat zich afspeelt in Moskou. Dit spel wordt ontwikkeld bij Ubisoft Parijs, het team dat ook aan King Kong werkt en eerder Beyond Good & Evil op haar naam zette.