Ninja Theory’s Bleeding Edge verschijnt op 24 maart

Ninja Theory’s Bleeding Edge verschijnt op 24 maart

Bleeding Edge, de nieuwe multiplayergame van Ninja Theory, komt op 24 maart 2020 uit.

Dat werd tijdens de Inside Xbox-stream vanavond onthuld. Mensen die de game reserveren of het spel via Game Pass spelen ontvangen de Punk Pack. In deze downloadbare content zitten skins, een hooverboard voor Rioter, een stickerpakket en drie taunts. Ook krijgen mensen die het reserveren toegang tot twee gesloten bèta’s: eentje op 14 februari en eentje op 13 maart.

In de multiplayergame nemen twee teams van vier spelers het tegen elkaar op in mêleegevechten. Het spel bevat kleurrijke graphics en de verschillende personages hebben allen een uitgesproken uiterlijk en karakter.

Bleeding Edge is ontwikkeld door Ninja Theory, de studio achter games als Heavenly Sword, DmC: Devil May Cry en Hellblade: Senua’s Sacrifice. In 2018 werd de studio opgekocht door Microsoft.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

You lost me at Transgender.... Niet omdat ik een transfoob ben maar omdat deze PC bullshit mijn neus uitkomt.

0
test

@StormFox Wellicht hebben ze de tekst aangepast, maar ik heb t artikel nu 3x gelezen en t filmpje bekeken, en ik zie nergens een melding staan over transgenders. Dat gezegd hebbende begrijp ik je punt wel. Iedereen mag van mij zijn wie hij of zij of het zijn wil, allemaal prima hoor. Maar je wordt er mee doodgegooid tegenwoordig. En dat is gewoon geen realistische vertegenwoordiging van de werkelijkheid. Ik was letterlijk al over de 30 toen ik voor t eerst in mijn leven een transgender tegenkwam. En t is niet zo dat ik uit een omgeving kom waar je dat niet zou verwachten. Mijn oudste broer is homo, ik ben opgegroeid met dat de normaalste zaak van de wereld te vinden. Hij gaat ook om in die kringen en ik heb op zijn verjaardagen de meest uiteeinlopende types wel ontmoet. Maar zo overdreven als het tegenwoordig is gaat gewoon nergens meer over. Dat gezegd hebbende, Niemand mag om wie hij if zij is als een mindere behandeld worden dan wie ook, maar laten we wel een BEETJE bij de realiteit blijven.

0

Aanbevolen voor jou