Ninja Theory genoeg man in dienst voor twee titels | Gamer.nl

Ninja Theory genoeg man in dienst voor twee titels | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben een project aangekondigd waar ik nog niet teveel over kan zeggen, DmC [de nieuwe Devil May Cry], en daar hebben we wat medewerkers opgezet. We zijn het afgelopen jaar namelijk gegroeid naar twee teams. We hebben de capaciteit om twee games [tegelijkertijd] te maken", aldus Antoniades.

Vervolg Enslaved

Naast de nieuwe Devil May Cry zegt Antoniades mogelijkheden te zien in een vervolg op het deze week te verschijnen Enslaved. "We brengen het spel eerst uit en dan zien we wel hoe goed het loopt. Als Enslaved het goed genoeg doet, als we er echt op voort kunnen bouwen, dan gaan we kijken wat er mogelijk is."

Antoniades benadrukt dat het team niet expres dingen uit Enslaved heeft gehouden om ze te bwaren voor een vervolg. "De gedachtegang was om geen plannen voor een vervolg te maken en alles in deze game te stoppen. Het is een nieuwe franchise dus laten we niet meteen een vervolg plannen, want dan bestaat de kans dat we een teleurstelling te verwerken krijgen."

Enslaved komt 8 oktober uit voor de Xbox 360 en Playstation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou