Update: Ninja nu al op een miljoen abonnees op Mixer

Update: Ninja nu al op een miljoen abonnees op Mixer

Het Mixer-kanaal van de populaire streamer Ninja telt nu al een miljoen abonnees. Dat enorme aantal heeft binnen een week binnengesleept en heeft hij ook deels te danken aan een tijdelijke actie door Microsoft.

Nadat Tyler 'Ninja' Blevins vorige week bekendmaakte dat hij een exclusieve samenwerking is aangegaan met Mixer, heeft de populaire streamer nu al meer dan een miljoen actieve abonnees bereikt op het streamingplatform van Microsoft.

Al vijf uur na de aankondiging van vorige week telde het Mixer-kanaal van Ninja 100.000 abonnees. Na zijn eerste livestream op het platform een dag later, die 80.000 kijkers trok, steeg dit aantal naar 500.000. Inmiddels zit hij dus op 1 miljoen. Ter vergelijking: Op Twitch had Ninja op zijn hoogtepunt ongeveer 250.000 abonnees.

Het hoge aantal abonnees van Ninja kan worden verklaard door een tijdelijke actie van Microsoft. Zo is het tot en met 30 september mogelijk om gratis te abonneren op Ninja zijn Mixer-kanaal. Hiervoor hebben gebruikers alleen een Microsoft-account nodig. De verwachting is dan ook dat het aantal abonnees weer zal afnemen, wanneer de actie afloopt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik browse op Twitch alleen het Retro Kanaal, daar worden echte Games gespeeld.

0

Heb je een paar goeie voorbeelden van leuke twitch kanalen? @TheDeeGee

0
test

@fonsrutte Sinatar, RetroGradeTom, DyingCamel, Tondagossa, Kilg0reTr0ut.

0
test

@TheDeeGee Alsof alleen retro games echte games zijn, dan beperk je jezelf nogal.

0
test

@chemicalscum Nieuwe Games interesseren me niet meer, dus ik hou het bij Retro, Thanks.

0
test

Wacht even, mensen betalen! om naar deze gast te kijken? Wow, just wow. Ik heb nog niet eens interesse als MS me geld toe zou geven, laat staan dat ik er een maandelijks bedrag voor zou moeten reserveren.

0

Abonneren hoeft niet per se te betekenen dat je geld betaald. Op een YT kanaal kun je ook abonneren zonder te betalen. Mixer moet je vergelijken met Twitch. @TheChief

0
test

@fonsrutte Gister was nog in het nieuws dat je alleen deze maand gratis lid kan worden van zijn Mixer kanaal. Daar werd wel echt gesuggereerd dat het een betaald kanaal is om te volgen.

0
test

@TheChief Je hoeft gelukkig niet te betalen op twitch of mixer om naar een streamer te kijken, wat wel kan is een streamer supporten door te abonneren op hem, waarmee je dan een paar kleine dingetjes voor terugkrijgt.

0

Aanbevolen voor jou