Devil's Third-studio voor de rechter vanwege bedrijfslogo | Gamer.nl

Devil's Third-studio voor de rechter vanwege bedrijfslogo | Gamer.nl

Valhalla Game Studios, de studio achter de Wii U-game Devil's Third die is opgericht door Ninja Gaiden-ontwikkelaar Tomonobu Itagaki, moet vrijdag voor de rechter komen. Het logo en de naam van filmbedrijf Valhalla Motion Pictures zouden teveel op die van de ontwikkelaar lijken.

Vahalla Motion Pictures is een bedrijf dat sinds 1998 films en series produceert. Het bedrijf produceert nu The Walking Dead voor AMC. In onderstaande foto’s is de gelijkenis in logo en naam te zien. 

Media has no description
Media has no description

Het bedrijf van Itagaki werd in 2009 opgericht en heeft sindsdien alleen de game Devil's Third uitgebracht. Devil's Third zou oorspronkelijk op Xbox 360 en PlayStation 3 uitkomen en uitgegeven worden door THQ, maar toen dat bedrijf failliet ging besloot Nintendo de game naar Wii U te brengen. Devil's Third verscheen eerder dit jaar op de console en werd bestookt met kritiek van de gamepers.

De ontwikkelaar verschijnt aanstaande vrijdag voor de rechter in Loyola Law School in Los Angeles. De uitspraak in de zaak zal op een later moment worden gedaan.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou