'Ninja Gaiden 3 wordt een herstart van de serie' | Gamer.nl

'Ninja Gaiden 3 wordt een herstart van de serie' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We bedoelen hiermee dat het een game wordt die niet meer dan nodig wordt tegengehouden door het verleden", vervolgt Hayashi. "We zullen het verleden wel evalueren, maar we willen er een game van maken die niet gebonden is aan het verleden."

Hayashi gaf ook wat meer informatie over de artwork van Ninja Gaiden 3 dat tijdens de Tokyo Game Show onthuld werd. "Hij doet iets met zijn rechterhand. Er is iets abnormaals aan zijn hand. Er zit bloed aan, maar er is iets onnatuurlijks aan dat bloed."

Hayashi gaf in het interview ook aan dat het mysterieuze project Dead or Alive: Code Cronus geannuleerd is. Het project werd in 2005 aangekondigd door Hayashi's voorganger Tomonobu Itagaki, maar is nu officieel geannuleerd. Het project was blijkbaar nog in een vroeg stadium.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou