Ninja Gaiden 2 nu backwards compatible op Xbox One

Ninja Gaiden 2 nu backwards compatible op Xbox One

Ninja Gaiden 2 is vanaf vandaag backwards compatible op de Xbox One. Ook is het spel, samen met vijf andere titels, nu met een hogere resolutie te spelen op de Xbox One X.

Gisteren vond er een Inside Xbox-stream plaats, waarin Microsoft onder andere de Xbox One S All-Digital Edition en het Xbox Game Pass Ultimate-abonnement aankondigde. Tijdens de uitzending werd ook onthuld dat Ninja Gaiden 2 naar de Backward Compatibility-service van Xbox One komt.

Ninja Gaiden 2 is vanaf vandaag al te spelen op de Xbox One door middel van backwards compatibility. Het klassieke Xbox 360-spel is bovendien verbeterd voor de Xbox One X, wat inhoudt dat de game kan worden afgespeeld met een resolutie die negen keer zo hoog is als op de oude console.

Ook heeft Microsoft aangekondigd dat vijf andere spellen worden toegevoegd aan de lijst van Xbox One X Enhanced games. Fable 2, Fable 3, Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist, Splinter Cell Conviction en Splinter Cell Double Agent zijn nu allemaal te spelen met een hogere resolutie. Met de toevoeging van de zes nieuwe titels bestaat de bibliotheek van verbeterde, backwards compatible games voor de Xbox One X nu uit 62 spellen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goede herinneringen aan dit spel, razensnel spel met bijna eindeloze combinaties en dat werd te gek wanneer je eindelijk je 2 ninja zwaarden kreeg halverwege het spel, toen kon je helemaal los gaan. Jammer dat ik het spel niet meer heb :)

0

Ben wel benieuwd of de game nog steeds leuk is, vanavond maar even proberen. Fable 2 laatst nog gespeeld, maar ik kwam er niet meer doorheen, vond ik vroeger echt een topspel.

0

Aanbevolen voor jou