Nindendo legt handelsmerken Zelda-games vast in Australië 

Nindendo legt handelsmerken Zelda-games vast in Australië 

Nintendo heeft in Australië handelsmerken voor verschillende Zelda-games vastgelegd. Dat merkte Twitter-gebruiker href="https://twitter.com/KeliosFR/status/1359221752828674048" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Kelios </a>als eerste op.

Zo valt op dat het handelsmerk voor The Legend of Zelda: The Phantom Hourglass in februari is vastgelegd als 'Phantom Hourglass'. Ook legde Nintendo 'Majora's Mask' vast in februari 2021. In sommige gevallen gaat het om een tweede handelsmerk met alleen de ondertitel van de Zelda-games, naast de uitgeschreven naam.

Andere titels die tussen 2020 en 2021 werden vastgelegd zijn Skyward Sword, Ocarina of Time, The Wind Waker, Spirit Tracks en A Link to the Past. Momenteel wordt gespeculeerd of het plotseling vastleggen van de handelsmerken een aanwijzing is naar voor vijfendertigste verjaardag van de franchise op 21 februari. Bedrijven maken echter niet altijd gebruik van vastgelegd intellectueel eigendom.

Bekijk hier de recent vastgelegde handelsmerken in Australië. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Phantom Hourglass had een soort Windwaker vervolg moeten zijn maar kwam op mij totaal niet zo over. De DS features voelde wat gimicky, en de Temple of Time (of hoe die ook hete) was super tedious. Mocht Nintendo deze gaan remaken (niet remasteren) dan zou ik dat wel interessant vinden. Ik zou graag wat meer van de Windwaker games verkennen.

0
test

Hoe schrijf je Nintendo in die titel? :-D ;-)

0

Aanbevolen voor jou