Nieuws
Tekken 8

Nina Williams en alfatest voor Tekken 8 onthuld

Game komt naar pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S

Geschreven door Michel Musters op
Bandai Namco heeft een livestream rondom Tekken 8 uitgezonden, waarbij onder andere het personage Nina Williams is getoond en een alfatest is aangekondigd.

Nina Williams is een terugkerend personage uit eerdere Tekken-games en ze is in onderstaande trailer in actie te zien. Daaronder is ook de livestream te zien, waarin dieper ingegaan wordt op de gameplay van het spel, waaronder het rage- en heat-systeem en de recovery gauge.

Bandai Namco is daarnaast van plan om op meerdere locaties wereldwijd een alfatest voor de game te houden, waarvoor potentiële spelers naar fysieke locaties moeten komen. De eerste alfatest wordt komende maand op Evo Japan gehouden, maar later deze maand moet er een website online komen waarbij geïnteresseerden zich aan kunnen melden voor andere locaties.

Tekken 8 werd vorig jaar via een teaser aangekondigd en kort daarna tijdens een State of Play getoond. Tijdens die onthulling was een gevecht tussen Jin en Kazuya te zien. De game is in ontwikkeling voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Een releasedatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ontwikkeling Dead Space-remake besloeg krappe tweeënhalf jaar God of War-serie zit nog in 'vroege ontwikkelfase'
0

Reacties op: Nina Williams en alfatest voor Tekken 8 onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.