IMDb meldt verder dat zijn rol opnieuw vertolkt wordt door Michael Hollick, die ook in Grand Theft Auto IV de stem van Bellic insprak. Wie Bellic aan de IMDb-pagina van Grand Theft Auto V heeft toegevoegd, is niet bekend. Mogelijk is dit gedaan door Hollick of zijn management.

Bij nog niet bevestigde acteurs staat er 'rumored' achter de naam. Dit is niet het geval bij Michael Hollick. Rumored staat wel achter de naam van acteur Young Maylay, die de rol van Carl Johnson zou vertolken. C.J. was eerder de hoofdrolspeler van Grand Theft Auto: San Andreas, ook toen werd die rol ingevuld door Maylay.

Onlangs dook ook de naam Albert De Silva op, ingesproken door Ned Luke. Verschillende bronnen bevestigden eerder al dat hij verbonden is aan het spel, ook vertoont zijn gezicht grote gelijkenissen met een personage dat in de eerste trailer van de game te zien is. Zijn stem komt bovendien sterke overeen met de voice-over van de eerste trailer van GTA V.

GTA 4

Michael Hollick liet zich in het verleden negatief uit over de financiële compensatie die hij ontving voor het inspreken van Bellic. Deze zou in het niet vallen bij de totale opbrengst die GTA IV heeft gegenereerd. Hij wees hiervoor echter niet ontwikkelaar Rockstar als schuldige aan, maar zijn vakbond, die niet genoeg maatregelen zou hebben getroffen om de creatieve input van acteurs te beschermen.