Nike Air Max 97-sneakers geïnspireerd door Nintendo 64

Nike Air Max 97-sneakers geïnspireerd door Nintendo 64

De nieuwe Nike Air Max 97's geven een knik naar de welbekende Nintendo 64 console, alhoewel het geen officiële samenwerking lijkt te zijn.

In 1997 kwam Nike’s Air Max 97 uit, een jaar na de release van de Nintendo 64 die de gaming wereld voor goed heeft veranderd. Alhoewel er geen branding van Nintendo op de schoenen staat, zijn de Air Max 97’s hier duidelijk door geïnspireerd. Dit valt te zien onder andere door het design van het logo van Air Max op de hiel wat een knikje geeft naar het logo van Nintendo.

Nike Air Max

De grijze kleur staat voor de kleur van de controller. De groene, blauwe, gele en rode accenten stellen de knoppen en het logo van Nintendo voor. Op de lip (tong) van de linkerschoen staat ‘Reset’ en op de rechter schoen staat ‘Power’, twee termen die voor de Nintendo gamers herkenbaar zijn.

Nike Air Max

Het is tot op heden nog niet duidelijk of de schoenen in een kleine, gelimiteerde oplage zijn, noch of het een permanente toevoeging is in het assortiment van Nike, wel is duidelijk dat de schoenen $160 moeten kosten, maar een releasedatum is er nog niet.

Nike Air Max

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind ze echt heel erg lelijk. Ik herken ook niet wat ze willen uitbeelden. In mijn ogen slaan ze de plank flink mis.

0
test

@HunterSeeker Ik herkern wel zeker de kleuen van de n64 er in. Blauw groen was het logo en de a en b knop dan geel is in de air is van de gele knoppen en het zwarte gedeelte onder aan is de console zelf en het grijs is de controler en rode is de start knop. Zelf vind ik persoonlijk de air max 97 1 van de heerlijkste schoenen die nike heeft.

0

Vind het model zelf al niet mooi, maar met die kleuren erbij is het al helemaal lelijk.

0

Aanbevolen voor jou