Nieuwste Fortnite-wapen is explosieve pijl en boog

Nieuwste Fortnite-wapen is explosieve pijl en boog

De nieuwe Fortnite-update voegt een explosieve pijl en boog toe aan de battle royale-modus van het spel. Ook leidt de patch tot ophef, omdat een aantal veranderingen van de vorige update zijn teruggedraaid.

Epic Games heeft vandaag patch 8.20 uitgebracht voor Fortnite. De grootste toevoeging aan de battle royale-modus is de Boom Bow, een boog waarmee explosieve pijlen afgeschoten kunnen worden. De Boom Bow maakt gebruik van shotgun-ammunitie en kan worden opgeladen om pijlen verder te schieten.

Ook de tijdelijke spelmodus Sniper Shootout wordt geïntroduceerd met de update. In de nieuwe modus zijn alleen scherpschuttersgeweren te vinden en kunnen teamgenoten niet meer tot leven gebracht worden wanneer ze neergaan.

De patch zorgt ook voor ophef bij veel Fortnite-spelers. In de vorige update zijn er namelijk een aantal veranderingen gemaakt aan de battle royale-modus, die het spel sneller moesten laten verlopen en spelers aanmoedigde om een offensieve speelstijl te hanteren. Deze aanpassingen zijn met de update van vandaag echter weer teruggedraaid, wat leidt tot veel onvrede bij spelers.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou