Nieuws
Fortnite

Nieuwste Fortnite-wapen is explosieve pijl en boog

En fans willen dat update wordt teruggedraaid

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
De nieuwe Fortnite-update voegt een explosieve pijl en boog toe aan de battle royale-modus van het spel. Ook leidt de patch tot ophef, omdat een aantal veranderingen van de vorige update zijn teruggedraaid.

Epic Games heeft vandaag patch 8.20 uitgebracht voor Fortnite. De grootste toevoeging aan de battle royale-modus is de Boom Bow, een boog waarmee explosieve pijlen afgeschoten kunnen worden. De Boom Bow maakt gebruik van shotgun-ammunitie en kan worden opgeladen om pijlen verder te schieten.

Ook de tijdelijke spelmodus Sniper Shootout wordt geïntroduceerd met de update. In de nieuwe modus zijn alleen scherpschuttersgeweren te vinden en kunnen teamgenoten niet meer tot leven gebracht worden wanneer ze neergaan.

De patch zorgt ook voor ophef bij veel Fortnite-spelers. In de vorige update zijn er namelijk een aantal veranderingen gemaakt aan de battle royale-modus, die het spel sneller moesten laten verlopen en spelers aanmoedigde om een offensieve speelstijl te hanteren. Deze aanpassingen zijn met de update van vandaag echter weer teruggedraaid, wat leidt tot veel onvrede bij spelers.

Dit artikel delen:

Lees meer

Best Buy lekt Metroid Prime Trilogy, Zelda: ALttP en Persona 5 voor Switch Europese Smash Bros. Ultimate-finale vindt plaats in Amsterdam
0

Reacties op: Nieuwste Fortnite-wapen is explosieve pijl en boog

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.