Nieuws
assassins creed

Nieuws van de week: Mario Kart Tour en Yakuza 7 komen eraan

Ook Assassin's Creed Odyssey en Resident Evil in het nieuws

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Heb je wat gemist of wil je nog even alles op een rijtje hebben? Wij hebben het belangrijkste nieuws bij elkaar gezet voor een makkelijk overzicht in het nieuws van de week.

Eerste screenshots Resident Evil Project Resistance gelekt

De eerste screenshots van Resident Evil-game Project Resistance zijn gelekt.

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Capcom op 9 september om 17:00 uur een trailer voor een nieuwe Resident Evil-game genaamd project Resistance naar buiten zou brengen. De game zou naar PlayStation 4, Xbox One en Steam komen. Ook zou er tijdens de Tokyo Game Show later in september meer gameplay van het spel worden getoond. Meer informatie was er nog niet.

Lees hier meer.

Resident Evil

Acht nieuwe Epic Games Store-exclusives onthuld

Epic laat weten dat er nog acht games zijn die exclusief voor de Epic Games Store worden, hierbij gaat het alleen om de pc versies.

Ooblets is een simulatiegame ontwikkeld door Glumberland, een team van twee personen waarin spelers een eigen boerderij beheren.

Wattam is een kleurrijke indie-game ontwikkeld door Funomena.

Lees hier meer.

Epic Games Store

The Dark Pictures: Little Hope aangekondigd

In een teaser-trailer die te zien is aan het einde van Man of Medan wordt The Dark Pictures: Little Hope aangekondigd met een releasedatum ergens in 2020.

In de trailer zijn een man genaamd Andrew, en een vrouw genaamd Angela te zien. Andrew zegt iemand gezien te hebben in het bos waarna een clip wordt getoond van een meisje genaamd Mary die s ’nachts rond een kampvuur danst en zegt: “Ik heb haar met mijn eigen handen gemaakt,” en een pop laat zien. Een hand komt vervolgens uit de grond en trekt Angela weg aan haar enkels terwijl ze naar Andrew schreeuwt om hulp.

Lees hier meer.

Little Hope

Yakuza 7 officieel aangekondigd

Sega heeft Yakuza 7 officieel aangekondigd.

Het was al bekend dat Sega een nieuw deel in de populaire Yakuza-franchise zou onthullen, en dat is vannacht gebeurd. Er is vooralsnog alleen een Japanse titel bekend, dat zich losjes vertaalt in Yakuza 7: Whereabouts of Light and Darkness.

Het spel draait om het nieuwe hoofdpersonage Ichiban Kasuga, en de setting is Yokohama, vlakbij Tokio. De kaart waarop het spel zich afspeelt zou driemaal groter zijn dan de voorgaande Yakuza-games. Hoofdpersonage Kasuga is een fan van de Dragon Quest-reeks, en Sega heeft toestemming gevraagd aan Dragon Quest-bedenker Yuji Horii om het spel te noemen in Yakuza 7.

Lees hier meer.

Yakuza 7

Aladdin en The Lion King-remasters bevestigd

Nighthawk Interactive heeft een trailer geplaatst van de Aladdin- en The Lion King-remasters. De games komen in de herfst van 2019.

Al eerder werd er informatie gelekt over de remasters vanaf de GameStop Managers Conference. Deze informatie is nu bevestigd door de nieuwe trailer waarin de verschillende speelmodi getoond worden.

Lees hier meer.

Aladdin

The Last of Us: Part 2-beelden getoond in vertrouwelijke kring

Tijdens een conferentie voor managers van de Amerikaanse retailer GameStop zijn er nieuwe gameplay-beelden van The Last of Us: Part 2 getoond.

Het is inmiddels even geleden dat er nieuwe beelden van The Last of Us: Part 2 zijn vrijgegeven, maar dit blijkt recentelijk te zijn veranderd. Tijdens een evenement van Gamestop zijn er naar verluidt nieuwe gameplay-beelden gedeeld van The Last of Us: Part 2. Wat er precies is laten zien, is niet geheel bekend. De getoonde beelden worden beschreven als een dwarsdoorsnede van het langverwachte vervolg van The Last of Us.

Lees hier meer.

World of Warcraft Classic is online

Ruim vijftien jaar na de lancering van het eerste World of Warcraft-spel heeft Blizzard dezelfde game opnieuw uitgebracht. Vanaf vandaag zijn de servers van World of Warcraft Classic beschikbaar.

De servers zijn inmiddels geopend, maar dit betekent niet dat spelers ook direct aan de slag kunnen met de immens populaire online rpg. Het spel is namelijk zó populair, dat er flinke wachttijden zijn voordat je de realms kan betreden. Deze wachttijden kunnen zelfs urenlang duren. Bovendien is er ook nog de kans dat je gekickt wordt tijdens het spelen. Op Reddit wordt hier volop over gediscussieerd.

Lees hier meer.

World of Warcraft: Classic

Mario Kart Tour verschijnt volgende maand op iOS en Android

Mario Kart Tour is vanaf 25 september beschikbaar op iPhone en Android.

Nintendo kondigde begin vorig jaar de mobiele versie van Mario Kart al aan. Het spel had eigenlijk voor april 2019 uit moeten komen, maar werd uiteindelijk uitgesteld naar de zomer van 2019. Nu komt de game dus in september uit.

Lees hier meer.

mariokart

Ubisoft geeft Assassin’s Creed Odyssey-dlc gratis weg

Assassin's Creed: The Fate of Atlantis - Episode 1: Fields of Elysium is van 26 augustus tot en met 1 september gratis te downloaden voor pc en Xbox One. Vanaf 27 augustus is de dlc ook gratis verkrijgbaar voor de PlayStation 4.

Fields of Elysium maakt het mogelijk om het leven na de dood te verkennen in Elysium. Zielen komen volgens de Griekse mythologie alleen in Elysium terecht wanneer ze een goed een eerlijk leven hebben geleid. Episode 1: Fields of Elysium richt zich op het bezoek van Kassandra aan Elysium om Persephone onder ogen te zien en een deel van het mysterie rond de verzonken stad Atlantis te onthullen.

Lees hier meer.

Microsoft wil Xbox Game Pass op alle platforms hebben

Als het aan Microsoft ligt, verschijnt Xbox Game Pass uiteindelijk op alle platforms.

Dat meldt Ben Decker, hoofd van gaming services bij Xbox, in een interview met Game Reactor. "Weet je, we zouden Game Pass uiteindelijk graag op alle platforms zien. Dat is het doel voor de lange termijn. We hebben op dit moment geen specifieke plannen om te delen, maar we zouden het geweldig vinden als Game Pass overal beschikbaar is."

Lees hier meer.

Xbox

Dit artikel delen:

Lees meer

Dragon Ball Z Kakarot bewijst dat het tijd wordt voor iets anders Misbruik in de game-industrie: geloof de slachtoffers!
1

Reacties op: Nieuws van de week: Mario Kart Tour en Yakuza 7 komen eraan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Sander999

    • 31 augustus 2019 17:54
    Ben weer bezig met Odyssey. Potverdikke, wat een ontzettend goede game is dat toch. En dat terwijl ik de AC reeks echt uit de grond van mijn hart haatte. Mooi als je zo van gedachten kan veranderen, dan heb je het als ontwikkelaar echt heel goed gedaan.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.