Nieuwe Hyrule Warriors: Age of Calamity-dlc verschijnt op 29 oktober

Nieuwe Hyrule Warriors: Age of Calamity-dlc verschijnt op 29 oktober

De nieuwe downloadbare content voor Hyrule Warriors: Age of Calamity komt op 29 oktober uit.

Dat werd vannacht onthuld tijdens de Nintendo Direct, waar ook een nieuwe trailer werd getoond. De uitbreiding heet Wachter der Herinneringen (Guardian of Remembrance in het Engels).

In de betaalde dlc zitten onder andere nieuwe speelbare personages en gebieden, alsmede nieuwe gevechtskills voor bestaande personages. In juni verscheen de eerste uitbreiding voor de Expansion Pass van Age of Calamity al. 

Meer informatie over de inhoud van de nieuwe uitbreiding is op de website van Nintendo te vinden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toch ga ik weer even zeiken :) De uitbreiding heet Wachter der Herinneringen (Guardian of Remembrance in het Engels) Het is anders om, de uitbreiding heet Gaurdian of Remembrance (Wachter der Herinneringen in het Nederlands). Maar waarom dan? nou dat komt omdat de game (waarschijnlijk) niet in het Nederlands uit komt en ook nooit de titel zal dragen. Bij Kirby en de vergeten wereld hebben jullie het ook al gedaan. termen is 1 ding, daar moet ik aan wennen, maar dit zijn titels die niet veranderen. Maar stel dat ze wel met Nederlandse titel in de schappen komen, dan neem ik alles terug (en verhuis ik waarschijnlijk naar een ander land).

0

Aanbevolen voor jou