Nieuwe zones met eerste content-update Wildstar | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De update heet 'The Strain' die de spelers kennis laat maken met een gevaarlijk virus. Dit virus heeft de nieuwe zone Blighthaven geïnfecteerd. Naast deze nieuwe zone wordt ook Northern Wastes toegevoegd. Dit is een alternatieve versie van Northern Wilds zone. 

Naast de nieuwe zones worden er ook nieuwe events toegevoegd. De eerste heet 'Guardians of the Grove'. Dit is een group event met een tower-defense thema. Ook heeft de speler de mogelijkheid om het tegen nieuwe bo es op te nemen in The Nursery.

De patch moet uitkomen in de week van 30 juni. Daarnaast staat er voor iedere maand een grote update gepland. 

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/uGr27imHXmU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou