Enigszins opvallend nieuws komt van Nintendo of France vandaag. Zij wisten bekend te maken dat de nieuwe Zelda titel, welke weer rond een "realistische" grafische stijl is opgetrokken, nog dit jaar in Europa zal verschijnen. Er is nog maar weinig bekend over de game, behalve dat het de franchise in een duistere en volwassen setting zal plaatsen. Waarschijnlijk moeten we nog tot de E3 wachten, voordat we meer over de titel te weten zullen komen.

Ander redelijk opvallend nieuws is dat de GameCube het blijkbaar erg goed doet in Frankrijk en op de tweede plek staat achter de PS2 met 2,3 miljoen verkochte exemplaren vorig jaar. Dat is een heel ander beeld dan in Engeland, waar de console het niet bijster goed lijkt te doen ten opzichte van z'n twee concurrenten.

Over de eerstvolgende grote GameCube titel, Resident Evil 4, wist men nog te melden dat de titel negen maanden exclusief zal blijven en daarna eventueel op de PS2 zou kunnen verschijnen. In die bewoordingen lijkt het er een beetje op dat het verschijnen van de survival-horror op de console van Sony nog niet eens een zekerheid is, wat niet te hopen valt voor alle PS2 bezitters zonder GameCube.