Nieuwe Xenoblade Chronicles 3-dlc komt op 14 oktober uit

Nieuwe Xenoblade Chronicles 3-dlc komt op 14 oktober uit

Op 14 oktober verschijnt er nieuwe betaalde downloadbare content voor Switch-game Xenoblade Chronicles 3.

Dat gaat om 'volume 2' van de dlc voor de Expansion Pass van de game. In de uitbreiding maken spelers kennis met de nieuwe, meganisch ogende held Ino.

Wanneer spelers haar missie voltooien, voegt ze zich bij het team, waardoor spelers meer klassen en gameplayopties tot hun beschikking krijgen. Ook worden er Challenge Battles toegevoegd. 

Volume 2 van de Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass wordt op 14 oktober uitgebracht. De Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass, met daarin in totaal vier sets aan content die vóór eind 2023 worden uitgebracht, is nu verkrijgbaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik had de game gekocht niet lang na release dag, maar door omstandigheden heb ik het nog niet kunnen spelen. Ik wacht nu even tot ik de hype weer voel, maar heb nu wel elke dag 3 amiibo's gebruikt om items te ontvangen dus heb nogal super veel van die rotzooi die je gratis krijgt haha! :D

0
test

Weinig populaire mening, maar na deel 3 een uur of 25 te hebben gespeeld, zeg ik voorzichtig dat ik deel 2 in alle opzichten beter vond: personages, opbouw van het verhaal, de wereld, de combat met 3 ipv 7 (!) man tegelijk, etc.

0
test

@Agent 4125 Ben het wel gedeeltelijk met je eens, alleen ik zeg niet per see beter maar vooral het gevoel is anders in alle opzichten. Waar ik vooral blij om ben nu is dat ik de Japanse stemmen kan aanzetten, de engels Rex irriteerde mij nogal :P RPG's blijven bij mij nooit plakken, maar met XC2 gebeurde dit wel voor mij, en nu ook met XC3.

0
test

@warcryptic Dat engels en die eindeloos herhalende zinnen tijdens combat kunnen idd erg irritant zijn. 'You hear that Noah, Lance wants something a bit more meatier' was in deel 3 echt gekmakend :-)

0
test

@Agent 4125 Xenoblade chronicles x en xenoblade 2 waren de enige xenoblades die ik voor deze speelde, en ik vind deze echt in elk front beter behalve dat het niet echt een open wereld game is. Het verhaal is echt insane tof/goed maar het komt erg langzaam op gang. Voor mij was er een moment in de game die me keihard aangreep qwa emotie en ik was lv 60 toen het gebeurde. Later in de game werd dat moment nog eens overtroffen. Deze game grijot je en laat je niet meer los maar je moet wel doorzetten net als zo vaak in een jrpg

0
test

@hamstertrans Tuurlijk, ieder zijn mening. Maar vind je die Noah iig de eerste 20 uur niet saai, stil en karakterloos? En ik vond de wereld ook tamelijk eentonig. Al die colonies zijn geknipt en geplakt. Maar dit kan allemaal later natuurlijk beter worden, dat heb ik niet gehaald. Ik had qua combat ook geen moment het idee dat ik er de controle over had, eigenlijk deed ik maar wat. Had je daar geen last van?

0

Aanbevolen voor jou