Nieuws
Xbox One Elite controller

'Nieuwe Xbox One Elite-controller komt in oktober'

Xbox Elite Wireless-controller gaat 149 dollar kosten

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er is een nieuw gerucht ontstaan met betrekking tot de releasedatum van de nieuwe Xbox One Elite-controller. Dit gerucht ontstond na een tweet van een redacteur van The Verge, Tom Warren.

In de tweet refereert Warren naar de controller met de codenaam 'Washburn'. Ondanks dat er in de tweet zelf niet het woord 'Elite' wordt gebruikt, kan de prijs van de betreffende controller alsnog refereren naar de nieuwe draadloze controller. De controller moet dan ook 149 dollar moeten gaan kosten en in oktober uitkomen.

Begin dit jaar werd al informatie over de nieuwe controller bekend na een lek met technische informatie. Zo was onder andere te lezen dat de Elite-controller oplaadbare batterijen zou hebben met een Type-C USB en een Mag-Safe oplaadpoort.

Kort geleden nog werden de plannen van Xbox voor Gamescom bekendgemaakt. Daarin was, in eerste instantie, te lezen dat er hardware voor de Xbox onthuld zou worden. Echter werd dit even later aangepast en werd het woord 'hardware' veranderd in 'bundels'. Met de toenemende geruchten over de nieuwe controller bestaat er een kans dat Microsoft op Gamescom alsnog meer informatie zal delen.

Gamescom vindt plaats in Keulen van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 augustus.

Dit artikel delen:

Lees meer

Shadow of the Tomb Raider krijgt New Game Plus-modus Battlefield V-trailer toont verwoest Rotterdam en battle royale-tease
0

Reacties op: 'Nieuwe Xbox One Elite-controller komt in oktober'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.