'Nieuwe Xbox 360 Arcade heeft 4GB opslagruimte' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Uit een intern document van Microsoft bleek in juni al dat er ook een Slim-versie van de Xbox 360 Arcade onderweg is. Aan deze editie zou een prijskaartje hangen van 150 euro en hij zou eind dit jaar uitkomen. Amazon Duitsland bevestigt deze prijs, en noemt een lanceerdatum van 20 augustus. Volgens de online winkel krijgt de nieuwe Arcade 4 gigabyte opslagruimte, waarschijnlijk via intern geheugen of een USB flash drive.

De lanceerdatum valt op de Gamescom, het jaarlijkse gamesevenement in Keulen. Dit jaar vindt Gamescom plaats van 19 tot 22 augustus. Microsoft Duitsland zei eerder dat het tijdens dit evenement de prijs van Kinect, de bewegingsgevoelige besturing van Microsoft, bekendmaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou