Nieuwe Wo Long: Fallen Dynasty-demo nu beschikbaar

Nieuwe Wo Long: Fallen Dynasty-demo nu beschikbaar

Er is een nieuwe demo van Wo Long: Fallen Dynasty uitgebracht. Ook is er een zogeheten 'launch trailer' online geplaatst.

De demo is maar beschikbaar tot 27 maart en kan gedownload worden op alle systemen waar de game op uitkomt - pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Spelers kunnen in de demo de eerste twee hoofstukken verkennen: Village of Calamity en Two Chivalrous Heroes. Ook kan de online multiplayer uitgeprobeerd worden.

Geboekte progressie kan naar de uiteindelijke game meegenomen worden. Iedereen die de demo uitspeelt ontvangt de Crouching Dragon Helmet in de uiteindelijke game. Vorig jaar verscheen er ook al een demo van Wo Long: Fallen Dynasty. Deze demo was ook maar tijdelijk speelbaar.

Wo Long: Fallen Dynasty speelt zich af in een fictieve versie van China, waar monsters en demonen mensen constant aanvallen en dorpen overhoop halen. Deze wereld is gebaseerd op het bekende boek Romance of the Three Kingdoms. Het hoofdpersonage neemt het op tegen zowel mensen als demonen. De gevechten zijn daarbij gebaseerd op Chinese martial arts.

De game wordt geproduceerd door Fumihiko Yasuda, die voorheen aan Nioh heeft gewerkt, en Masaaki Yamagiwa, bekend van Bloodborne. Team Ninja - bekend van Ninja Gaiden - ontwikkelt het spel.

Wo Long: Fallen Dynasty komt op 3 maart uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De game komt op de dag van release ook op Xbox Game Pass voor console en pc te staan.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou