Nieuwe Watch Dogs-update maakt het mogelijk vrienden te hacken | Gamer.nl

Nieuwe Watch Dogs-update maakt het mogelijk vrienden te hacken | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In de multiplayermodus kan de speler vrienden selecteren via het grid om ze te hacken en eventueel te volgen, zonder dat zij daarvan op de hoogte zijn. Deze functie kan worden uitgeschakeld via 'online opties'. Spelers die vaak oneerlijk disconnecten, worden tegenover elkaar gezet in de nieuwe 'multiplayer slecht gedrag'-pool. Degene die onterecht uitlogt ontvangt geen Notoriety, de ander ontvangt evenveel Notority als bij een overwinning.

In de singleplayermodus kunnen Gang Hideouts en Convoy Mi ions nu gereset en opnieuw gespeeld worden. De drankspelletjes in de game zijn afgestemd aan de hand van communityfeedback. Bugs die optraden bij poker en opsporingen van vermiste personen zijn ook verholpen in de patch.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou