Nieuwe videoreeks toont features voor Hitman 2 | Gamer.nl

Nieuwe videoreeks toont features voor Hitman 2 | Gamer.nl

Warner Bros. Interactive Entertaiment heeft een nieuwe videoreeks vrijgegeven. Vandaag is het eerste deel genaamd Hitman 2- How to Hitman: Immersion verschenen.

In Hitman 2 - How to Hitman: Immersion wordt de focus gelegd op hoe de speler zich kan mengen in de menigte. Daarnaast wordt laten zien hoe de zeer gedetailleerde omgevingen uitgebuit kunnen worden en de talloze persoonlijkheden gestuurd door de revolutionaire AI te gebruiken zijn om een domino-effect met grote gevolgen te creëren. Bekijk hieronder de volledig video.

Ook introduceert Hitman 2 een nieuwe modus genaamd Sniper A a in. In deze modus krijgen spelers een nieuwe mogelijkheid om te spelen die co-op voor het eerst naar de Hitman-serie brengt. In deze modus kunnen twee spelers online samenwerken om de doelwitten uit te schakelen. Sniper A a in is nu verkrijgbaar als early-acce -bonus bij een pre-order van Hitman 2. Daarnaast kunnen spelers zich opgeven voor de zogenoemde Hitman: Sniper A a in-competitie. In deze competitie kunnen spelers de prijs winnen om zijn of haar naam met beeltenis in toekomstige content van Hitman 2 geplaatst te krijgen.

Hitman 2 is de opvolger van de populaire videogame Hitman. In Hitman 2 krijgen spelers de vrijheid in hypergedetailleerde sandboxlocaties om op creatieve wijze een huurmoord te plegen met behulp van wapens, vermommingen, instrumenten en stealth-technieken.

Eerder werd al gespeculeerd over Colombia als één van de locaties in Hitman 2.

Hitman 2 verschijnt op 14 november voor pc, Xbox One en PS4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou