Nieuws
Hitman 2

Nieuwe videoreeks toont features voor Hitman 2

Game verschijnt op 14 november

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Warner Bros. Interactive Entertaiment heeft een nieuwe videoreeks vrijgegeven. Vandaag is het eerste deel genaamd Hitman 2- How to Hitman: Immersion verschenen.

In Hitman 2 - How to Hitman: Immersion wordt de focus gelegd op hoe de speler zich kan mengen in de menigte. Daarnaast wordt laten zien hoe de zeer gedetailleerde omgevingen uitgebuit kunnen worden en de talloze persoonlijkheden gestuurd door de revolutionaire AI te gebruiken zijn om een domino-effect met grote gevolgen te creëren. Bekijk hieronder de volledig video.

Ook introduceert Hitman 2 een nieuwe modus genaamd Sniper Assassin. In deze modus krijgen spelers een nieuwe mogelijkheid om te spelen die co-op voor het eerst naar de Hitman-serie brengt. In deze modus kunnen twee spelers online samenwerken om de doelwitten uit te schakelen. Sniper Assassin is nu verkrijgbaar als early-access-bonus bij een pre-order van Hitman 2. Daarnaast kunnen spelers zich opgeven voor de zogenoemde Hitman: Sniper Assassin-competitie. In deze competitie kunnen spelers de prijs winnen om zijn of haar naam met beeltenis in toekomstige content van Hitman 2 geplaatst te krijgen.

Hitman 2 is de opvolger van de populaire videogame Hitman. In Hitman 2 krijgen spelers de vrijheid in hypergedetailleerde sandboxlocaties om op creatieve wijze een huurmoord te plegen met behulp van wapens, vermommingen, instrumenten en stealth-technieken.

Eerder werd al gespeculeerd over Colombia als één van de locaties in Hitman 2.

Hitman 2 verschijnt op 14 november voor pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 20:00: PlayerUnknown's Battlegrounds Behaal alle challenges van Fortnite seizoen 5 - Week 6
2

Reacties op: Nieuwe videoreeks toont features voor Hitman 2

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  BertThaBest

  • 16 augustus 2018 18:04
  Toch een beetje vreemd dat ze hem Hitman 2 noemen, goede herinneringen aan dat spel uit 2002. Ik dacht dat ik zin had in de laatste hitman, maar de demo kon me niet meer echt boeien. Voor mij is het te veel van hetzelfde, ik kies liever voor iets nieuws. Toch zit deze trailer er weer vet uit. Het lijkt me gaaf om zoiets in VR te spelen, dat je dus iemand van heel dichtbij gewurgd ziet worden. Misschien iets te heftig wellicht.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Battlestar28

  • 17 augustus 2018 17:21
  @BertThaBest
  Je moet hem ook niet gloedje nieuw kopen.
  Net als die vorige episodes van Hitman, gewoon gekocht toen ze heeel goedkoop via een keyseller de deur uit gingen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.