Nieuws
Yo Kai Watch 4

Nieuwe versie en PS4-releasedatum Yo-Kai Watch 4 aangekondigd

Nog geen info voor het Westen

Geschreven door Dagmar De Groot op
Yo-Kai Watch 4-ontwikkelaar Level 5 heeft een nieuwe versie van de game aangekondigd via het officiële Twitter-kanaal; genaamd Yo-Kai Watch 4++.

Eerder dit jaar kwam Yo-Kai Watch 4 uit in a Japan en kort geleden is bekendgemaakt dat deze ook naar PlayStation 4 en het Westen gaat komen. Het is nu aangekondigd dat Yo-Kai Watch 4 op 5 december naar PlayStation 4 komt in Japan, maar het is niet de standaard versie. Enkele maanden na de originele release in juni komt er nu de Yo-Kai Watch 4++-editie.

Er is nog geen datum bekend voor de release van de game in het Westen, wel is het aannemelijk wij de Yo-Kai Watch 4++-editie gaan krijgen. De nieuwe editie van de game voegt een aantal dingen toe aan de gameplay, zoals nieuwe regio’s, nieuwe monsters (waarschijnlijk Yo-Kai, de wezens uit die wereld) en een multiplayer-modus. De multiplayer-modus is alleen beschikbaar voor gebruikers met een online-abonnement op één van beide platforms.

De nieuwe versie van de game wordt verkocht voor 7128 yen, omgerekend zo’n 60 euro. Gebruikers die in juni de originele versie van de game hebben gekocht kunnen hun game upgraden voor 1650 yen, ongeveer 14 euro. Deze prijzen zijn inclusief btw. De originele versie van de game is zo’n vijf euro goedkoper, wat betekent dat iemand met de originele game negen euro meer moet gaan betalen, om de upgrade te krijgen, dan iemand die de nieuwe versie koopt.

Yo-Kai Watch 4 is een rpg-game waarin de protagonist, net als in de voorgaande games, de gelijknamige Yo-Kai Watch bezit. Dit horloge zorgt ervoor dat de Yo-Kai, wezens die zich op die wereld bevinden, zichtbaar worden. De speler kan vrienden worden met deze wezens en hen oproepen wanneer het nodig is.

Yo-Kai Watch 4++ komt op 5 december uit voor PlayStation 4 en Switch in Japan. Een Westerse releasedatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sony verlaagt prijs PlayStation Now, voegt God of War en GTA 5 toe CHVRCHES, Khalid en Major Lazer op Death Stranding-album
0

Reacties op: Nieuwe versie en PS4-releasedatum Yo-Kai Watch 4 aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.