Nieuwe versie van Team Sonic Racing mogelijk in de maak

Nieuwe versie van Team Sonic Racing mogelijk in de maak

Er wordt mogelijk gewerkt aan een nieuwe versie van Team Sonic Racing.

Dat blijkt uit een vermelding van de Franse retailer Sogamely, dat eerder al Sonic Colors Ultimate en Sonic Origins lekte. Het zou gaan om een versie van de game waarmee het dertigste jubileumjaar van de mascotte wordt gevierd. Daaruit blijkt ook dat de game geleverd zou worden met een artbook. Wat voor andere nieuwe content in het spel zit, is niet bekend.

Vooralsnog is de nieuwe editie van de kartracer nog niet officieel aangekondigd door Sega. Er wordt melding gemaakt van een versie voor zowel Switch als PlayStation 4, en als releasedatum wordt 27 oktober genoemd.

In Sonic Team Racing racen spelers in vier teams van drie spelers, waarbij men niet alleen punten scoort voor het team door als eerste over de finish te komen, maar ook door andere acties die het team helpen te doen. Team Sonic Racing verscheen oorspronkelijk in 2019.

Team Sonic Racing

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vond Sonic all stars transformed erg leuk maar Sonic team racing kon ik dan weer niks aan vinden helaas...

0
test

Laat ze maar een nieuwe all stars racing transformed maken, dan haal ik hem wel. Wat mij betreft een van de beste karting games ooit gemaakt. En ook op Xbox graag.

0

Aanbevolen voor jou