Nieuwe versie van script voor Metal Gear Solid-film is af

Nieuwe versie van script voor Metal Gear Solid-film is af

De regisseur van de aankomende Metal Gear Solid-verfilming meldt dat een nieuwe versie van het script voor de film af is.

Dat meldt hij op Twitter. Jordan Vogt-Roberts, die tevens een cameo in Death Stranding had, claimt dat het vol met "Kojima-spitsvondigheid en militair surrealisme" zit. "Meer vertel ik niet."

Daarnaast meldt Vogt-Roberts dat hij binnenkort een acteur voor de film ontmoet. Hij lijkt hiermee te hinten dat hij mogelijk een acteur heeft gevonden die de rol van hoofdpersonage Solid Snake gaat vertolken. Eerder liet Star Wars- en Ex Machina-acteur Oscar Isaac al weten interesse te hebben, waarop Vogt-Roberts reageerde met "het is aan Oscar".

De Metal Gear Solid-film heeft nog altijd geen releasedatum, maar mogelijk gaat de productie met het nieuwe script en gesprekken met acteurs binnenkort eindelijk van start.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het zijn geweldige games, maar dit in een film vangen lijkt me niet te doen.

0
test

@fonsrutte juist wel waarom niet gewoon een spy film maken alla born, bond en gewoon wat meer sneak er in stoppen en je hebt metal gear.

0
test

@hulstpower Hopelijk proberen ze de film niet al te serieus te maken. MGS draait wat mij betreft ook om de bizarre elementen die Kojima erin stopt.

0
test

Oscar heeft echt geen badass uitstraling. Waarom niet de zoon van Kurt Russel.

0

Aanbevolen voor jou