Nieuwe update Xbox 360-versie voor Call of Duty: Black Ops | Gamer.nl

Nieuwe update Xbox 360-versie voor Call of Duty: Black Ops | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De patch bereidt de game voor op de eerste map pack, die aankomende dinsdag op Xbox Live zal verschijnen. Ook zijn er vele technische aanpa ingen gedaan, is er een pre-match timer toegevoegd voor LAN-games, zijn er nieuwe contracten toegevoegd, en zijn er een aantal aanpa ingen gedaan aan de gameplay. Zo is de werking van de AK74u- en PSG1-wapens enigszins veranderd en is er een wijziging gedaan aan de RCXD radiografisch bestuurbare auto.

Ook is er gewerkt aan de Second Chance-perk. Spelers met deze perk blijven, wanneer neergeschoten, op de grond liggen en kunnen met een handpistool verderschieten tot ze nog een keer worden geraakt. Hierdoor krijgen spelers een tweede kans om de persoon die ze heeft neergeschoten af te maken. De speler die het genadeschot lost kreeg tot aan deze patch de 'kill' op zijn conto. Na de aanpa ing krijgt de speler die de tegenstander in eerste instantie naar de grond heeft geschoten de punten voor de kill. Als iemand anders het laatste schot lost, dan krijgt hij punten voor een 'a ist'. Wanneer iemand van dichtbij wordt neergeschoten met een krachtige shotgun, dan zal de Second Chance-perk bovendien niet meer werken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou