Nieuwe update voor Pokémon Go uitgebracht | Gamer.nl

Nieuwe update voor Pokémon Go uitgebracht | Gamer.nl

Spelontwikkelaar Niantic heeft de eerste grote update uitgebracht voor de populaire mobiele game Pokémon Go.

In de nieuwe versie van het spel zijn de 'voetstapjes' weggehaald, de icoontjes een indicatie moesten geven van hoe ver een Pokémon van de speler vandaan is. De functie werkte echter al langere tijd niet en is nu dus helemaal verdwenen.

In de iOS-versie van het spel is daarnaast ook de batterijspaarmodus weggehaald, vermoedelijk omdat de functie bij meerdere spelers er voor zorgde dat het spel vastliep.

Verder zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd aan de schade die bepaalde Pokémon doen. Ook is er een melding aan het spel toegevoegd die spelers waarschuwt dat zij tijdens het spelen van het spel zich niet op verboden terrein mogen begeven.

Sommige spelers melden dat hun account na het updaten naar de nieuwste versie is gereset of in zijn geheel is verwijderd. Niantic heeft gereageerd op de meldingen en heeft een oplo ing voor iOS-gebruikers gedeeld op zijn website.

Niantic brengt in de toekomst meer verbeteringen naar de populaire app. Zo wil het bedrijf een ruilsysteem implementeren en worden PokéStops uitgebreid.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou