Nieuwe update voor PlayStation VR beschikbaar

Nieuwe update voor PlayStation VR beschikbaar

Er is vandaag een nieuwe update voor PlayStation VR beschikbaar.

Update 5.00 kan via de PlayStation 4 gedownload worden en brengt zover bekend geen merkbare veranderingen met zich mee - alles moet hetzelfde blijven werken.

Hoewel Sony geen details geeft over de inhoud van update 5.00, lijkt het waarschijnlijk dat de update de virtualrealityhelm geschikt maakt voor gebruik op PlayStation 5. PSVR moet immers werken op de PS5, alsmede PSVR-games die op PlayStation 4 zijn verschenen.

De PlayStation 4 ontving gisteren ook een systeemupdate. De update bracht echter een aantal bugs met zich mee, waardoor PS4-spelers bijvoorbeeld niet meer hun vriendenlijst konden bekijken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik denk dat de update van gisteren waarbij Sony zichzelf het recht toekent om partychats op te nemen 'veel' belangrijker is. Ik kijk uit naar een uitgebreidere posting hierover GNL!

0
test

Het gebrek aan communicatie van Sony begint mij ook te irriteren... Ik ben bijvoorbeeld erg benieuwd hoe het zit met die gratis adapter om de camera te laten werken

0
test

@Omnikon Ja, ik ben ook benieuwd naar die gratis adapter, vooral omdat daarmee de camera ook makkelijk aan de PC gehangen kan worden (nu moet je OF de kabel knippen en een USB3 connector vast maken, OF zelf een adapter maken, maar die AUX connector is nogal moeilijk te krijgen (heb er een paar liggen, maar nooit aan toegekomen om eens zo'n adapter te maken)..

0
test

@Omnikon Idd, nou haal ik de PS5 niet dag één maar er is nog zoveel onduidelijkheid wat betreft PSVR op de PS5. Afijn, update maar ff binnengehengeld.

0

Aanbevolen voor jou