Nieuwe update voor firmwareproblemen PS4 uitgerold | Gamer.nl

Nieuwe update voor firmwareproblemen PS4 uitgerold | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Update 2: De nieuwe firmware is inmiddels beschikbaar.

Update: De 2.01-firmware die onder meer de problemen met Rest Mode moet oplo en, wordt in de loop van vandaag uitgerold. Dat liet PlayStation Europe weten via Twitter.

Oorspronkelijk bericht: De 2.0-update voor Sony's nieuwste console bracht onder meer de SharePlay-functie, waarmee spelers virtueel de controller kunnen doorgeven aan online vrienden.

De nieuwe firmware veroorzaakte ook verschillende problemen, onder meer door aanpa ingen te maken aan Rest Mode, de stand-by-functie van het apparaat. Verschillende gebruikers meldden dat hun PlayStation 4 na het installeren van de nieuwe firmware na gebruik van de Rest Mode niet meer aanging. In dat geval was een volledige reset nodig om hun apparaat weer aan de praat te krijgen.

Firmwareupdate 2.01 moet dit euvel verhelpen. Het is niet bekend wanneer de nieuwe versie precies wordt uitgerold, maar volgens Sony gebeurt dit "binnenkort". 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou