Update voor Animal Crossing: New Horizons vermindert paaseieren

Update voor Animal Crossing: New Horizons vermindert paaseieren

Er is een nieuwe update uitgekomen voor Animal Crossing: New Horizons die het tijdelijke evenement aanpakt. De update is vanaf nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

De update lost vooral een irritatie bij veel spelers op. Afgelopen donderdag is het paas-evenement van Animal Crossing: New Horizons, Konijnendag, van start gegaan. Tijdens dit evenement kunnen spelers eieren vinden en daar verschillende dingen mee maken. Alleen is de spawn-rate van die eieren heel groot en die ging zelfs ten koste van het verzamelen van fossielen, hout en vissen.

Fans waren hier kort gezegd niet blij mee en nu heeft Nintendo met een update de verschijning van eieren sterk ingeperkt. De eieren moeten nu veel minder verschijnen, behalve op Konijnendag zelf op 12 april. Dit moet ervoor zorgen dat spelers weer normaal kunnen vissen zonder tussendoor veel zee-eieren te vangen. Verder is er ook een probleem opgelost waar het personage Flick spelers weer het juiste model geeft voor de zilveren Kogane.

Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch. Lees hier onze review over deze game.

animal crossing new horizons

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beter :p werd gek van die eieren.

0
test

@Mmo-veteran Same xD

0
test

Na even gespeeld te hebben lijkt er nog niet heel veel veranderd te zijn in mijn ogen. Qua houthakken en bij stenen merk ik wel dat het minder is, maar met ballonnen en tijdens het vissen lijkt het nog aardig gelijk. In ieder geval een lichte verbetering en ik hoop dat ze hier van leren voor de volgende evenementen.

0
test

@alex201 Ballonnen is logisch. Het zijn de paasballonen waar ze uit vallen. Bij het vissen is het formaat schaduw leidend dus let daar op.

0

Aanbevolen voor jou