Flinke firmware-update voor Nintendo Switch uitgebracht

Flinke firmware-update voor Nintendo Switch uitgebracht

Er is een nieuwe systeemupdate uitgekomen met een aantal nieuwe functies voor de Nintendo Switch. De update is nu beschikbaar om te downloaden.

Zonder aankondiging heeft de Japanse gamegigant systeemupdate 10.0.0 uitgebracht op de hybrideconsole. Met de update zijn er een aantal nieuwe functies aan de console toegevoegd. Zo kunnen gebruikers nu boekenleggers plaatsen bij nieuwsberichten die ze interessant vinden.

Gebruikers kunnen nu ook kiezen tussen data opslaan op het interne geheugen van de Nintendo Switch of op een SD-kaart en. Verder kunnen nu de knoppen van de Joy-Cons en de Pro Controller heringedeeld worden. Zo kunnen spelers zelf kiezen hoe ze de game willen besturen.

Verder heeft speelactiviteit een eigen onderdeel gekregen op de Nintendo Switch en kunnen gebruikers zes nieuwe avatars kiezen van de game Animal Crossing: New Horizons.

Bekijk hier de acht beste familiegames voor de Nintendo Switch.

nintendo switch

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Fijn. Kan ik eindelijk mn sd kaart effectiever gebruiken.

0
test

Helemaal top. Extra gemak kan nooit kwaad. Maar wanneer wordt in VREDESNAAM nou eens ingesteld dat je een leuke achtergrond en thema (met muziek) kunt instellen, zoals bij de 3DS-familie.

0

@Lord Ganon Niet. :)

0

Aanbevolen voor jou