Nieuwe update Fallout 76 brengt oude bugs terug

Nieuwe update Fallout 76 brengt oude bugs terug

De nieuwste patch van Bethesda heeft ervoor gezorgd dat er oude bugs zijn teruggekeerd in Fallout 76. Deze bugs waren een paar weken eerder nog verwijderd uit de game.

De nieuwste patch voor Fallout 76 betreft onder andere bugfixes, nerfs voor meerdere wapens en een nieuw limiet voor het gewicht aan spullen dat spelers met zich mee kunnen dragen. Met de toepassing van de veranderingen heeft dit desalniettemin ervoor gezorgd dat er oudere bugs terug zijn in Fallout 76.

In dit geval gaat het onder meer om het gewicht van de haarspelden. Eerder deze maand werd dit gewicht met een update naar een meer realistische hoeveelheid verlaagd met een waarde van 0,1 naar 0,001. Nu lijkt dit gewicht weer terug te zijn gezet naar zijn originele waarde. Hierdoor kunnen spelers minder spullen met zich meedragen.

Fallout 76

Een andere terugkerende bug betreft het kunnen dupliceren van bepaalde items. Eerder werd bekend dat deze bug veelvuldig werd geëxploiteerd en spelers in staat stelde om zeldzame items te verkopen. Dit was van negatieve invloed op de balans van de in-game economie.

Ondertussen hebben vele spelers hun onvrede geuit op Reddit over de terugkerende bugs. Een woordvoerder van Bethesda heeft gereageerd op een Reddit-post en gemeld dat de ontwikkelaar en het team zich van de problemen bewust zijn en werken om de problemen op te lossen.

Het is geen verrassing dat er met een update enkele nieuwe bugs kunnen verschijnen, maar het is opvallend dat er nu ook oude bugs, die eerder zijn verwijderd, ook zijn teruggekeerd.

Fallout 76 is verkrijgbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

The saga continues...

0

Aanbevolen voor jou