Hollywood is niet langer alleen de bakermat van de flimindustrie, vandaag is bekend geworden dat er zich ook een nieuwe gamepublisher heeft gevestigd: Brash Entertainment. Het bedrijf is niet voor niets daar gevestigd, want een nauwe samenwerking met de filmindustrie staat centraal in de bedrijfsstrategie van Brash. Men zal zich aanvankelijk namelijk focussen op het ontwikkelen van licentiegames, gebaseerd op populaire films, tv-series en muziek. Warner Brothers zal de distributie van de spellen van Brash voor zijn rekening nemen.

Momenteel heeft Brash Entertainment al $400 miljoen aan investeringen binnen weten te halen en is het bezig met maar liefst 12 games. Ook zouden nog eens 40 andere games in pre-productie zijn. Alle spellen worden ontwikkeld door externe, onafhankelijke ontwikkelstudio's en men zet in op games van hoge kwaliteit. Twee van de spellen die in ontwikkeling zouden zijn bij Brash, hoewel nog niet officieel bevestigd, zijn gebaseerd op de films Saw en 300.

Weldra zullen waarschijnlijk de eerste games van Brash Entertainment aangekondigd worden. Een nieuwe grote speler in de gamesindustrie lijkt klaar te staan om de markt te veroveren, maar het lijkt er niet op dat Brash de juiste partij is die de broodnodige originaliteit en verfrissing zal brengen waar de industrie naar hunkert.