Nieuwe Ubisoft-shooter mogelijk gelekt

Nieuwe Ubisoft-shooter mogelijk gelekt

Ubisoft werkt mogelijk aan een nog onaangekondigde shooter.

Op de Amerikaanse Microsoft Store was kort een shooter met de projectnaam 'Incursion VMC' te zien. De naam werd kort daarna veranderd naar VMC Only en verdween daarna geheel uit de digitale winkel.

Verdere details ontbreken nog. Wel wordt vermeld dat het spel gebruikmaakt van smart delivery en dat de game geoptimaliseerd is voor Xbox Series X en S - wat betekent dat het spel ook naar Xbox One komt.

Het is al bekend dat Ubisoft tijdens E3 in juni een nieuwe Ubisoft Forward-presentatie uitzendt. Hierin worden traditiegetrouw allerlei nieuwe games onthuld en aankomende titels getoond. Mogelijk duikt deze shooter daar ook op.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

als je CMV van maakt in Romeinse cijfers dan krijg je als getal 905, in dat jaar kan ik niks speciaals vinden. Dacht aan iets dat zich in het Romeinse rijk zou afspelen, maar dat was toen al gevallen. Was wel veel strijd in europa met de germanen, hunnen en ook was er nog het Byzantijnse rijk, misschien dat het zich daar afspeelt. of misschien wel 905 jaar voor christus omdat ik de cijfers heb omgedraaid, maar nog waren er toen geen Romeinen dus ben bang dat de letters vertalen naar romeinse cijfers geen nut heeft.

0
test

@HunterSeeker ik vind dat de leider van romijnse rijk toen gepakt werd. Maar je zou ook voor Christus kunnen maken.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver speren, pijlen, katapult, first person zwaarden en shit. maar indd, het aantal shooter wapens zou voor iets in die tijd wel erg beperkt zijn

0
test

Ik kan mij herhinneren dat er leaks waren over een Spliter Cell reboot, ben benieuwd of dit een teken van leven is voor dat project.

0

Aanbevolen voor jou