Nieuwe Twitch-optie geeft kijkers de mogelijkheid hun favoriete streamers te adverteren

Nieuwe Twitch-optie geeft kijkers de mogelijkheid hun favoriete streamers te adverteren

Twitch-kijkers hebben een nieuwe manier gekregen om hun favoriete streamers te steunen, door de toevoeging van een 'Boost'-feature.

Er zijn verschillende Boosts waar een Twitch-kijker uit kan kiezen, allemaal met hetzelfde einddoel: het kanaal van een streamer als recommandatie toevoegen aan de voorpagina van een andere Twitch-gebruiker.

Productmanager Jacob Rosok legde onlangs in een communitystream uit dat deze feature binnenkort live gaat voor een bepaald aantal streamers, zodat het getest kan worden. "Met Boosts geven we kijkers de mogelijkheid om zichtbaarheidspromoties te kopen voor hun favoriete streamers. We denken dat het een geweldige manier is om support te tonen," geeft Rosok aan.

Ook vertelt Rosok dat Boosts slechts te koop zijn gedurende een periode van tien minuten, waarin de kijker zoveel Boosts mag kopen als gewenst.

De eerste reacties op deze nieuwe optie zijn niet allemaal even positief, zo noemde verschillende kijkers van de stream de feature "pay to win" en een "cash grab".

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat ik las is het vooral een probleem van de grotere worden nog groter. Kleinere streamers maken hierdoor helemaal geen kans meer.

0

Aanbevolen voor jou