Nu Dynamix overleden is kwamen er behoorlijke vraagtekens bij het bestaan van Tribes2, gelukkig wordt er nogsteeds doorgewerkt om nieuwe patches uit te brengen met bug fixes, gameplay aanpassingen en nieuwe opties die het spelen van Tribes2 aangenamer proberen te maken.

Toen Dynamix failiet ging was net de Beta4 patch uitgekomen, deze had aanpassingen die de gameplay erg aangenaam maakte, helaas was het nog geen official patch, en dus werd het niet bijzonder veel gespeeld want wie gaat nou een versie downloaden die bijna niemand speelt?

PlanetTribes2 kwam met het nieuws dat de beta5 patch te downloaden is, ik heb zelf deze patch nog niet geprobeerd maar een aantal spelers waren er niet over te spreken, de opties waren wel goed aangepast zoals het opnemen van je games maar de game gaat teveel lijken op Tribes1 zoals vele spelers vertellen. Of dit een groot probleem voor de community gaat worden is nog maar even de vraag.

Deze patch is bedoeld voor mensen die graag willen beta testen voor Tribes2, als je nog bugs tegenkomt of sommige gameplay veranderingen bevallen je niet dan kan je het gelijk laten weten doormiddel van de Tribes2 website.We have made a ton of bug fixes, cheat preventions and game tweaks based on your feedback. For a complete list of the changes consult the updatepatch.txt file.

Your input is very valuable and helps to create a better gaming experience for everybody.

Please provide your feedback to us at www.tribes2.com.

***This BETA patch is testing purposes only and is meant for advanced users.*** Als je intresse heb in deze beta patch dan kan je via de Tribes2CentralDownload site de nieuwe patch afhalen.