Nieuwe trailer van Prince of Persia-film | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

nieuwe beelden van de gameverfilming met Jake Gyllenhaal in de rol van de Perzische Prins.De film lijkt, afgaande op de trailer, trouw aan het verhaal en de stijl van het spel te blijven. Het verhaal van de film zal weliswaar geen één-op-één overzetting van het spel zijn, maar komt in grote lijnen wel overeen. The Dagger of Time, een mes waarmee de tijd gemanipuleerd kan worden, staat centraal in de film.

Filmgame

Volgens de makers van de film zal Ubisoft in de lente van 2010 een nieuwe Prince of Persia-game aankondigen. Het is onduidelijk of het hier gaat om een filmgame of een deel dat volgt op de meest recente Prince of Persia-game uit 2008.

De komst van een filmgame is weliswaar bevestigd door Ubisoft, maar sindsdien is er niets meer van vernomen. Ubisoft onthoudt zich van commentaar rond een eventuele nieuwe Prince of Persia-game.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou