Nieuwe trailer van Abandoned wordt mogelijk tijdens E3 getoond

Nieuwe trailer van Abandoned wordt mogelijk tijdens E3 getoond

De Nederlandse studio Blue Box Game Studios wil de eerste volledige gameplaytrailer van PlayStation 5-game Abandoned tijdens E3 uitbrengen.

Dat heeft Hasan Kahraman, de oprichter van Blue Box Game Studios en game director van Abandoned, gemeld in een interview met Gamer.nl.

Kahraman werd gevraagd over de inspiratie voor de survival-horrorgame, waarbij een vergelijking met Resident Evil wordt getrokken. Daarop antwoordt hij: "Veel mensen linken Abandoned aan Resident Evil. Dat is ontzettend jammer, omdat Abandoned juist een heel andere game is. Abandoned heeft horrorelementen, bijvoorbeeld dat je constant wordt opgejaagd door een religieuze sekte, maar wij willen de focus meer op de realistische gameplay leggen. Dat gaan we in een toekomstige gameplayvideo tonen. Die tonen we hoogstwaarschijnlijk tijdens de virtuele E3 (in juni, red.). Deze zal dan uiteraard te vinden zijn op het YouTube-kanaal van PlayStation."

Hoewel het dus nog niet zeker is dat de nieuwe trailer van de eerder deze week onthulde game tijdens E3 in juni wordt getoond, is dat wel het streven van de ontwikkelaar. 

Abandoned speelt zich af in een gedetailleerde spelwereld. De game draait om Jason Longfield, die plotseling ontwaakt in dit bos. Hij herinnert zich niet hoe hij hier komt, maar herinnert zich uiteindelijk dat hij is ontvoerd. Zijn hoofddoel is te ontsnappen. Realisme moet een belangrijke rol in Abandoned spelen. Zo schiet Jason minder accuraat wanneer hij buiten adem is - bijvoorbeeld van het rennen of door angst. 

Lees het volledige interview met Blue Box Game Studios over Abandoned hier. De onthullingsteaser is hieronder te zien.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou