Nieuws
Fallout 76

Nieuwe gameplaybeelden tonen npc's Fallout 76

Gratis Wastelanders-update verschijnt op 7 april

Geschreven door Jacco Peek op
Tijdens PAX East heeft Bethesda meer onthuld van de Wastelanders-update voor Fallout 76. De beelden tonen de langverwachte npc's in actie.

Wastelanders speelt zich een jaar in de toekomst af en brengt nieuwe personages naar Fallout 76 die zijn verweven in de verhaalmissies. Zoals voorgaande Fallout-titels krijgen spelers dialoogopties, ditmaal soms meer dan vier, kunnen spelers romantische relaties opbouwen en is er een reputatiesysteem aanwezig. Spelers zullen dan ook een kant moeten kiezen tussen de raiders en settlers.

Npc's bevinden zich in afgesloten omgevingen in de game, zodat Bethesda de ervaring kan afstemmen op eerder gemaakte keuzes zonder de beleving van andere spelers de beïnvloeden. Enkele bestaande personages zijn herschreven om interactie mee te hebben.

De Wastelanders-update brengt ook een aantal nieuwe wapens en een visuele upgrade met zich mee. Met name licht en reflecties moeten realistischer ogen. Verder bevat het dialoogsysteem volledig uitgeschreven antwoorden, in plaats van de versimpelde opties uit Fallout 4.

Op 7 april is de Wastelanders-update gratis te downloaden op PlayStation 4, Xbox One en pc. Er zijn geen in-game vereisten om in de uitbreiding te duiken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Test Call of Duty Zombies-regisseur Jason Blundell vertrekt
2

Reacties op: Nieuwe gameplaybeelden tonen npc's Fallout 76

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  DarkraverX

  • 1 maart 2020 13:22
  De SP die er vanaf het begin in had moeten zitten. :D

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Mr_joystick88

  • 1 maart 2020 15:56
  Ik vind deze game een geweldige ervaring zowel alleen als met anderen, toch vind ik dat fallout nooit meer multiplayer moet worden want het is en blijft een singleplayer game! En deze update voegt dat toe, ik kan niet wachten👍

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.