Nieuws
No Mans Sky

Update: No Man's Sky Visions-update verschijnt morgen

Oprichter No Man's Sky deelt bericht op Twitter

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Oprichter van No Man's Sky, Sean Murray, heeft op Twitter bekendgemaakt dat de nieuwe update voor de game genaamd Visions morgen verschijnt voor spelers. In de betreffende tweet licht Murray uit dat er in de update meer kleurrijke werelden, flora en fauna en vuurwerk te zien is.

Origineel bericht: Ontwikkelaar Hello Games heeft mogelijk vroegtijdig een trailer uitgebracht voor de nieuwe Visions-update voor No Man's Sky. In de verschenen video worden vele nieuwe functies en toevoegingen uitgelicht.

Hello Games maakte voor het verschijnen van de trailer geen voortijdige aankondiging. Met het plots verschijnen van de verborgen video wordt gesuggereerd dat de trailer per ongeluk te vroeg is gepubliceerd. In de video zelf wordt met name de aandacht besteedt aan het verhogen van de diversiteit en uitstraling van de verschillende werelden.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van No Man's Sky: Visions.

Naast het vergroten en verbeteren van de werelden wordt ook de mogelijkheid toegevoegd om meerdere voorwerpen in de vorm van trofeeën te verzamelen. Daarnaast kunnen nieuwe levensvormen worden ontdekt en kan er puin en technologie van aliens worden opgepakt en verkocht aan anderen.

Er is momenteel nog geen lanceringsdatum bekend wanneer de update gaat verschijnen.

No Man's Sky is verkrijgbaar op pc, Xbox One en PS4.

Bron: Wccftech

Dit artikel delen:

Lees meer

Hitman 2-spelers kunnen Sean Bean vanaf vandaag vermoorden Rocket League krijgt ondersteuning voor Xbox One X
4

Reacties op: Update: No Man's Sky Visions-update verschijnt morgen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Grapjurk

  • 21 november 2018 12:42
  Mooi dat dit spel zo goed ondersteund blijft, ondanks de slechte release ( speler vanaf dag 1 en nog steeds actief) altijd plezier gehad aan deze game.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Shinjite

  • 21 november 2018 15:29
  Nooit gespeeld, wel altijd mijn aandacht gehad of hrt nou goed of slecht nieuws was. In het begin eigenlijk alleen maar slecht nieuws maar sinds een aantal maanden echt goeie verbeteringen gezien met gratis dlc.

  Zouden ze echt zoveel geld hebben verdient met deze game dat ze hem.nog steeds gratis kunnem blijven updaten? Game is 2 jaar oud ofzo? Mooi gebaar in ieder geval.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • GSNuke

  • 21 november 2018 16:45
  @Shinjite Volgens SteamSpy wel een hele ruime indicatie van totaal aantal copies sold: 1 tot 2 miljoen, consoles niet meegerekend. Mocht dit waar zijn en ook al is het 2 miljoen op PC dan is een peak van ruim over de 200k toch wel bijzonder, duidelijk gevalletje van de hype is/was real.

  Ik heb mij in het begin aardig geirriteerd aan de loze beloftes enz. maar nu, 2 jaar later heb ik niks anders dan alleen maar lof voor deze studio. Ze hadden het met de kritiek zo makkelijk links kunnen laten liggen, binnen waren ze toch al met de hoeveelheid copies sold, er zijn zat studios die wel hun biezen pakken en niet meer te contacteren zijn.

  Geef het spel een kans mocht je het nooit gespeeld hebben, NMS is ook regelmatig in de sale (steam).

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MonsterCrab

  • 21 november 2018 16:54
  @Shinjite Ze hebben bij de lancering wel echt veel exemplaren verkocht. En omdat ze met zo'n klein team zijn (max 20 man volgens mij), kunnen ze dus wel even vooruit.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.