Nieuwe trailer en gameplay Street Fighter 5 onthuld | Gamer.nl

Nieuwe trailer en gameplay Street Fighter 5 onthuld | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De gameplay begint rond 1:40. In het filmpje is te zien hoe de bekende Street Fighter-personages Ryu en Chun-Li tegen elkaar vechten. Ook laat de video zien dat de Revenge-balk terugkeert uit Street Fighter 4. Deze balk vult zich naarmate spelers geraakt worden. Hoe voller het balkje, hoe meer schade een Ultra Combo doet.

Street Fighter 5 wordt ontwikkeld door Capcom, en komt uit voor de PlayStation 4 en de pc. De game heeft cro -platform multiplayer. Een releasedatum voor het vechtspel is nog niet bekend. Capcom laat ook een nieuwe trailer van de game zien.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou