Nieuwe Tony Hawk-game mogelijk in de maak

Nieuwe Tony Hawk-game mogelijk in de maak

Tony Hawk zou samen met een ontwikkelaar mogelijk werken aan een nieuwe skategame.

Het gerucht ontstond in eerste instantie dankzij insider Sabi, die een paar weken geleden al op Twitter meldde dat men bij Activision remakes van de eerste twee Tony Hawk-games overwoog. Onlangs haalde hij die eerdere geruchten weer aan en meldde hij "hopelijk houd je van skaten".

Dankzij de tweets is men bij GamesRadar+ gaan graven en heeft men een oud interview uit een podcast gevonden met professionele skater Lizzie Armanto. In oktober werd hij in The Nine Club Podcast geïnterviewd. Hierin meldt hij over de Tony Hawk-games: "Hij komt met nog een game en daar zit ik weer in." Armanto zat ook al in Tony Hawk's Pro Skater 5.

Hoewel een nieuwe Tony Hawk-game of een remake dus nog niet bevestigd is, lijken verschillende hints te wijzen op het bestaan van een game. De Tony Hawk Pro Skater-games waren zeker op de eerste PlayStation enorm populair. In 2015 probeerde Activision de franchise nieuw leven in te blazen met Tony Hawk Pro Skater 5, maar die game werd kritisch neergesabeld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bring it on and make it good!!!

0
test

Yes, maar weten de kids wel wie de inmiddels 51 jaar oude Mr. Hawk is?

0
test

@StormFox de doelgroep is kids volgens jou omdat?

0
test

@StormFox Kids van nu weten amper wat skateboarden is, laat staan buiten spelen.

0

@Baukereg Wat een onzin man, ik ben 30 en toen ik 16 was werd ook al gezegd 'kinderen van nu weten amper wat buiten spelen is'. Sta je er ook bij stil dat er ook juist veel meer kinderen in aanraking met skaten zijn gekomen dankzij het internet? Dat hele 'de jeugd van tegenwoordig' is zo oudbollig.

0
test

@StormFox m'n dochter van 5 weet zelfs wie 't is XD

0

Aanbevolen voor jou