Nieuwe Tomb Raider heet Shadow of the Tomb Raider, verschijnt 14 september | Gamer.nl

Nieuwe Tomb Raider heet Shadow of the Tomb Raider, verschijnt 14 september | Gamer.nl

Op de officiële Tomb Raider-website is een datum met tijd te zien waarop de nieuwe game uit de franchise wordt onthuld. In de broncode van de pagina hebben gebruikers gevonden dat de game Shadow of the Tomb Raider gaat heten en in september verschijnt.

Op donderdag 15 maart om 14:00 Nederlandse tijd wordt meer informatie gedeeld op de officiële website. In december maakte Square Enix al bekend aan nieuwe game te werken, maar meer details dan "Een nieuwe Tomb Raider-game is op komst" werden niet gedeeld.

In de broncode van de website is inmiddels al ontdekt dat de game Shadow of the Tomb Raider gaat heten en het einde van Lara's oorsprong gaat vertellen. Vermoedelijk wordt hiermee bedoeld dat dit deel de trilogie af gaat ronden die startte met de reboot uit 2013 en in 2015 werd voortgezet met Rise of the Tomb Raider.

In oktober 2016 lekte de naam van de game al uit. Een Reddit-gebruiker claimde toen in de metro in Montreal gezien te hebben hoe op een laptop een presentatie openstond waarin 'Shadow of the Tomb Raider' werd genoemd en plaatste een foto hiervan online.

Tevens staat in de broncode dat de game op 14 september verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Een Switch-versie staat niet genoemd. Op 27 april worden pre-order bonu en en verschillende versies onthuld.

Tomb Raider
Tomb Raider
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou