'Nieuwe Tomb Raider dit jaar nog onthuld'

'Nieuwe Tomb Raider dit jaar nog onthuld'

De nieuwe Tomb Raider-game van Crystal Dynamics zou dit jaar nog onthuld moeten worden.

Dat meldt journalist Miller Ross in een artikel van Exputer. Volgens Ross worden de mensen die aan Avengers werkten nu overgeheveld naar Tomb Raider. "Ik heb gehoord dat het spel nu volledig in ontwikkeling is en dat er druk wordt gezet om de game later dit jaar te onthullen."

Op gameforum Resetera laat hij ook weten dat de nieuwe Tomb Raider minstens een jaar voor Perfect Dark moet uitkomen. De ontwikkeling van Perfect Dark zou niet vlekkeloos verlopen, al gaat Ross niet verder de diepte in over de mogelijke problemen.

Ross is een betrouwbare bron op het gebied van Crystal Dynamics. Hij wist eerder al te vermelden dat Marvel's Avengers geen nieuwe content of updates meer krijgt, voordat dat officieel werd aangekondigd

In december kondigde Amazon Games middels een persbericht aan dat het de nieuwe Tomb Raider-game van Crystal Dynamics uitgeeft.  De game draait op Unreal Engine 5 en moet uitkomen op "meerdere platforms". 

Volgens het persbericht zet de nieuwe Tomb Raider-game het verhaal uit de vorige spellen voort. "Het bevat alle elementen die de Tomb Raider-reeks een van de meest vereerde franchises in gaming heeft gemaakt. Spelers besturen een zelfverzekerde en multidimensionale heldin in een omgeving waarin verkenning en creatief routes vinden wordt beloond. Er zijn duizelingwekkende puzzels om op te lossen en er is een grote variatie aan vijanden om het tegen op te nemen." Verder zijn er nog geen details onthuld. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Klinkt veelbelovend wel graag terug naar een meer volwassen Lara die bezig is met Tombs Raiden en geen halve Rambo Lara zoals in het vorige deel, heb die niet voor niets overgeslagen.

0

Aanbevolen voor jou