Nieuwe ToeJam and Earl in de maak, eind februari eerste info | Gamer.nl

Nieuwe ToeJam and Earl in de maak, eind februari eerste info | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Het bericht vermeldt dat de ontwikkelaars druk in de weer zijn met de ontwikkeling van de nieuwe ToeJam And Earl. Eind februari hoopt het team een aantal mededelingen te doen, als ze 'iets' hebben om te laten zien. Als het zover is deelt HumaNature naar eigen zeggen veel nieuwe informatie. 

De originele ToeJam and Earl uit 1991 is een actiegame ontwikkeld door Johnson Voorsanger Productions en uitgegeven door Sega voor de Mega Drive. De game draait om buitenaardse rappers ToeJam en Earl die op aarde zijn neergestort. In een poging om de aarde te verlaten, verzamelen spelers stukken van het ruimteschip. Hierbij kan met beide personages gespeeld worden. 

ToeJam and Earl werd positief ontvangen en geprezen om de originaliteit, muziek, humor en de coöperatieve modus voor twee personen. De protagonisten werden door Sega als mascottes gebruikt. Er zijn twee vervolgen gemaakt: ToeJam & Earl in Panic on Funkotron en ToeJam & Earl 3: Mi ion to Earth. De originele game is in 2006 opnieuw uitgebracht op de Wii Virtual Console en in 2012 op PlayStation Network en Xbox Live Arcade.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou