Electronic Arts heeft in de smiezen dat een getal in de titel van een spel, niet persé tot een hogere verkoop hoeft te leiden. Men heeft dan ook besloten om de eerder aangekondigde sequels Def Jam Vendetta 2 en Timesplitters 3 van een nieuwe naam te voorzien.

De nieuwe titel van Def Jam Vendetta 2 luidt Def Jam: Fight for New York en geeft op deze manier wat meer informatie weg over de inhoud van de titel. De straten van deze metropool zullen namelijk als decor voor het spel dienen.

De nieuwe titel van Timesplitters 3 luidt TimeSplitters: Future Perfect en zal de eerste Timesplitters-game onder de vlag van Electronic Arts worden. De voorgaande titels in de Timesplitters reeks werden door Eidos uitgegeven, maar ontwikkelaar Free Radical heeft de rechten altijd zelf in haar bezit gehouden. Dit maakt het voor Free Radical mogelijk om een andere uitgever te zoeken. Eidos hoeft echter niet te klagen, want het tweede deel van Freedom Fighters zal door deze Engelse uitgever op de markt gebracht worden, daar waar het origineel nog door Electronic Arts uitgegeven werd.